Home Recenzii
Recenzii

Mob.md este un hypermarket pentru saltele, mobilier și articole de dormit. Avem statutul de dealer oficial de la toți producătorii din catalogul nostru. Salutăm orice feedback despre produsele noastre.

Scrie o recenziе
1 / 10

Mulțumesc echipei MOB.MD pentru suport și viteză în rezolvarea cererii beneficiarilor. Am cumpărat de la ei un dormitor din lemn și peste o perioadă am rugat să schimbe speteaza pentru că nu-mi plăcea uzorul de la lemn (uzorul natural). Echipa MOB.MD a fost foarte amabilă și în scurt timp dorința mea a fost îndeplinită. Mi-au oferit o spetează cu alt uzor la lemn. Mă bucur să văd așa un suport și grijă pentru clienți. Vă urez succes!!!

Valeriu Mesina
Chisinau

Качество мебели мне очень понравилось. Соотношение цена-качество превосходное. Да и к обслуживанию никаких претензий нет. Ребята в магазине работают отлично. Очень дружелюбный персонал

  Анатолий Сырбу
  Кишинев

  Foarte bravo! Ne-au livrat rapid! Noi am gresit dimensiunile cand am comandat paturile, dar baietii ne-au rezolvat rapid problema, consultanta Nadia foarte amabila si draguta! Foarte multumiti de calitatea serviciilor si produselor!

  Tatiana Rosca
  Chisinau

  Foarte mulțumită, o varietate de modele. Calitate înaltă și prețuri accesibile ! Apreciez Mob.md pentru atitudinea lor față de clienți, pentru specialiști calificați și pentru profesionalismul de care dau dovadă !

  Sîrbu Tatiana
  Страшены