Home Lăzi și bariere Lăzi p/u albituri Ladă pentru albituri 150
 • Descrierea
  produsului

  Puteţi procura în credit, sertar pentru lenjerie, până la 36 luni sau în rate cu 0% dobândă în decurs de 6 luni. Livrare gratuită în toată ţara.

  Sertar din lemn pentru lenjerie – este un accesoriu util pentru amenajarea spațiului sub pat, ceea ce vă permite să obțineți spațiu suplimentar pentru lucruri utile. Deși, sertarele din lemn sunt utilizate mai mult pentru păstrarea așternuturilor, de fapt, au multe alte utilizări, inclusiv, depozitarea diverselor lucruri micuțe.

  Datorită roților instalate, acestea pot fi mutate fără a deteriora podeaua. Sertarul pentru  paturile copiilor sau pentru un pat de dimensiuni mari, se potrivește pentru camerele mici, unde fiecare centimetru de spațiu este important, dar, funcționează destul de bine și în cele mari. Devine ușor să aranjați patul și să mențineți aspectul îngrijit al camerei. În camera copiilor măricei, sertarul pentru pat este locul ideal pentru depozitarea jucăriilor, echipamentului sportiv și alte articole folosite în timpul jocurilor.

  Pinul din care este confecţionat sertarul pentru lenjerie are proprietăţi unice. Acesta elimină substanţe volatile, care lichidează toţi mocrobii din locuinţă. Substanţele volatile curăţă atmosfera din cameră şi previne apariţia bolilor. Chiar şi după prelucrarea mobilei din pin ea îşi păstrează proprietăţile medicinale. Astfel că mobila din pin este nu doar un element decorativ al casei dvs. dar şi o garanţie a sănătăţii.

  În pin persistă o cantitate imensă de răşini, care sub influenţa calităţilor sale puternice, previne apariţia mucegaiului şi ciupercilor. Pinul, la fel, înlătură paraziţii şi stagnează procesul de putrefacţie.

  Summary
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  no rating based on 0 votes
  Product Name
  Ladă pentru albituri 150
  Price
  MDL 1760
  Product Availability
  Available in Stock

Ladă pentru albituri 150

150x18,5x57 cm

Alegeți culoarea:

 • Pin
  Pin
 • Arin
  Arin
 • Stejar
  Stejar
 • Nuc
  Nuc
 • Alte
  Alte
Produse asemănătoare
1 / 10
Ladă pentru albituri 98
98x18,5x57 cm
1,490 MDL
Ladă pentru pătuc 150
150х18,5х57cm
1,660 MDL
Ladă pentru saltea
190x18,5x95 cm
3,660 MDL
Ladă pentru albituri 198
198х18,5х57cm
2,300 MDL