Купить C4 в Кишиневе с доставкой | Mob.MD
 • Descrierea
  produsului

  Puteţi procura în credit, o noptieră, până la 36 luni sau în rate cu 0% dobândă în decurs de 6 luni. Livrare gratuită în toată ţara.

  Noptierele sunt aproape un mobilier indispensabil în fiecare dormitor. De obicei, sunt amplasate lângă pat, ceea ce facilitează disponibilitatea celor mai necesare obiecte sau literatura preferată. Cele mai bune noptiere sunt cele din lemn. Acest material este rezistent și are un aspect deosebit. Va arăta minunat în majoritatea interioarelor, mai ales cele în nuanțe deschise și pastelate. Depinde mult de tipul arborelui și de culoarea acestuia. O noptieră din lemn, mai poate fi și vopsită.

  Noi dispune de un sortiment bogat de noptiere. Sunt prezentate în diferite culori  și dimensiuni. Obișnuit, constau din rafturi sau sertare, ceea ce predispune păstrarea tuturor lucrurilor mărunte în ele.

  O noptieră din pin – este un element care merge bine cu mobilierul, nu doar din dormitor. Poate fi instalată în camera copiilor. Noptiera din lemn este foarte practică și în același timp va deveni un decor interesant al camerei.

  Pinul din care este confecţionată noptiera, are proprietăţi unice. Acesta elimină substanţe volatile, care lichidează toţi mocrobii din locuinţă. Substanţele volatile curăţă atmosfera din cameră şi previne apariţia bolilor. Chiar şi după prelucrarea mobilei din pin ea îşi păstrează proprietăţile medicinale. Astfel că mobila din pin este nu doar un element decorativ al casei dvs. dar şi o garanţie a sănătăţii.

  În pin persistă o cantitate imensă de răşini, care sub influenţa calităţilor sale puternice, previne apariţia mucegaiului şi ciupercilor. Pinul, la fel, înlătură paraziţii şi stagnează procesul de putrefacţie.                                                                           

 • Specificații
  Detalii despre produs dvs.
  Lățimea totală:
  42 сm
  Înălțimea totală:
  55 сm
  Adancimea totala:
  47 cm
  Grosimea lemnului:
  2 cm

C4

55x42x47 cm

alegeți culoare să aflați prețul:

 • Pin
 • Arin
 • Stejar
 • Nuc
 • Alte
3 MDL
Produse asemănătoare
1 / 10
Dulap pentru incaltaminte №2
150x58x29 cm
5,080 MDL
Viki
46x39.5x30 cm
1,360 MDL
Tina C3
60x43x33 cm
2,780 MDL
Ida
52x40x33cm
1,630 MDL
C3
42x55x35 cm
3,120 MDL